Vi vågar lova att vi är ett av Sydsveriges bästa företag i branschen. Klicka på respektive länkar på startsidan. Där hittar du en lista på vad vi har i lager för tillfället. Du kan klicka på varje bil för att se fler bilder. Här finns de flesta märken representerade, och i olika prislägen. Du behöver inte leta längre. Dessa sidor uppdateras ofta så detta är en plats att komma tillbaka till.

 

Kunden i centrum

Hos oss får du alltid garanti och bytesrätt på bilen du köper. Med snart 40 år i branschen har vårt företag naturligtvis genomgått en del förändringar. Dock har en sak aldrig ändrats.

Du skall bli nöjd

 


Hyrköp

Vi är medvetna om att det är svårt att avgöra om man trivs med en bil endast efter en kort provtur. Därför erbjuder vi våra kunder en unik möjlighet. Du har möjlighet att först hyra bilen under en vecka (eller längre) för att verkligen bekanta dig med den och se om den passar dig. Givetvis dras hyran av på priset om du bestämmer dig för att köpa bilen. Hos oss behöver du aldrig "köpa grisen i säcken". Gör som allt fler av våra kunder: Använd denna möjlighet.

Vi kommer även snart att utöka denna verksamhet med ren uthyrning. Hör gärna av dig för priser.